2314 00 99 29 info@soulsenses.gr

Δωρεάν παρουσίαση ετήσιου κύκλου σεμιναρίων με την Aischwarya Devi Mary Soukouli

Η Soul Senses και η Aischwarya Devi Mary Soukouli, συμπνέουμε προς ένα κοινό στόχο στο να βελτιώσουμε την ψυχική και σωματική Υγεία του ανθρώπου. Το κοινό μας όραμα είναι η παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στις συνεργασίες μας πανελλαδικά τόσο σε σεμινάρια γνώσεως και θεραπειών όσο και σε καινοτόμα μαθήματα.

Οι επαγγελματικοί μας μέθοδοι διδασκαλίας και η θεμελίωση τους αξιολογούνται στην πρώτη γραμμή των επιδιώξεων μας , ζητώντας την άνοδο ποιότητας της ζωής των μελών μας.
Έχουμε διαλέξει να εργαζόμαστε σαν μια ομάδα που προσφέρει με όρεξη και συνέπεια σεμινάρια, μαθήματα, πρακτικές, οράματα με τον πιο ασφαλή κώδικα γνώσεως.

Η αυθεντικότητα αυτής της σύμπραξης θα διαπιστώσετε ότι διαχέεται σε όλες τις πτυχές των εκπαιδευτικών μας σεμιναρίων.
Με την γνησιότητα και την υπογραφή της σοφίας της Ανατολής, προβάλλουμε με πιστότητα τη θεματολογία στις παρουσιάσεις μας.
Δίνουμε σημασία και ουσία στην βίωση της γνώσης, προχωρούμε σε βάθος πέρα από την θεωρία, ξεκλειδώνουμε μέσα μας με ωριμότητα μια συνειδητότερη έκφραση της προσωπικότητας μας.
Η Υγεία ολιστικά για τον άνθρωπο είναι ο Στόχος μέσα από τον οποίο και για τον οποίο δουλεύουμε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η Aischwarya Devi Mary Soukouli έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.
Ως επαγγελματίας χορεύτρια , χορογράφος και δασκάλα χορού, έχει ισχυρή γνώση και εμπειρία περί της λειτουργίας του σώματος και του φυσικού τρόπου ενίσχυσης του μέσω της άσκησης αλλά και της διατροφής. Εξειδικεύεται στην μυϊκή ενδυνάμωση για περιπτώσεις που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό (εγκυμοσύνη, ψυχοσωματικά σύνδρομα, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευρολογικές – μυοσκελετικές αλλοιώσεις κ.α.).

Υπήρξε ιδρύτρια της σχολής Μπαλέτου Χοροποίηση στο Χαλάνδρι(1987) και του κέντρου Raja Yoga Anahata – The Center of Art(2000).

Ακόμα, είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Yoga και των Ενεργειακών Θεραπειών ως Θεραπεύτρια και Δασκάλα Yoga.

Τα 37 έτη παραδοσιακής της μαθητεία της στην επιστήμη της Yoga ξεκίνησε το 1981 δίπλα στον μεγάλο δάσκαλο
Paramahamsa Satyanada Saraswati.

Τα τελευταία χρόνια μαθητεύει δίπλα στον Budha Puri Maharaji της Maha Yoga καθώς και συνδέεται στενά με το Ινδικό πανεπιστήμιο
Dev Sanskriti Vishwavidyalaya του All World Gayatri Pariwar που ιδρύθηκε από τον μεγάλο κοινωνικό και πνευματικό μεταρρυθμιστή της Ινδίας, Pandit Shriram Sharma Acharya και το οποίο αποτελεί θεμέλιο στην σύγχρονη επιστημονική ερευνά αλλά και την διάδοση των αρχαίων παραδόσεων της Yoga.

Διδάσκει την επιστήμη της Yoga από το 2000.

Το 2004 ίδρυσε το σύστημα Yoga Dance το οποίο αποτελεί μια μοναδική καινοτομία που ενώνει την δύναμη της Γιόγκικης αναπνοής με την τεχνική και εκφραστική επιστήμη του Χορού.
Το σύστημα της, Yoga Dance, έχει παρουσιαστεί σε Εθνικά και Παγκόσμια Συνέδρια.
Το 2014 βραβεύτηκε στο International Yog Festival στο Rishikesh της Βόρειας Ινδίας.

Τα τελευταία 7 χρόνια εκτός από τις ποικίλες σχολές και τα κέντρα, έχει διδάξει στον δήμο Αμαρούσιου, στο σχολείο του Κωστέα Γείτονα, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.
Επιπλέον, συνεχίζει να διδάσκει Yoga στο British School of Saint Catherine’s.

Πληροφορίες εκδήλωσης